​Erhvervsrengøring for skoler, institutioner og virksomheder

Vi er specialister i rengøring for erhverv

Hos Mk Rengøring har vi specialiseret os inden for erhvervsrengøring. Vi tilbyder rengøring for erhverv i både Valby, Hvidovre, Sydhavnen og flere andre steder i nærheden. Det kan for eksempel være for kontorvirksomheder eller skoler, men det kan også være for andre typer erhvervskunder.

Skær ned på sygefraværet og øg effektiviteten

Der er mange fordele ved at investere i grundig erhvervsrengøring, uanset hvilken type virksomhed eller institution man driver. Rengøringen af enhver form for arbejdsplads er nødvendig for at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor både medarbejdere, kunder, elever og gæster kan opholde sig i et rent og behageligt indeklima.

Er erhvervsrengøringen mangelfuld eller ikke eksisterende, kan det medføre et højt sygefravær, der kan mærkes på bundlinjen. Samtidig vil effektiviteten og produktiviteten hos hver enkelt medarbejder falde som følge af koncentrationsbesvær, hovedpine, allergi og lignende.

Med vores grundige erhvervsrengøring vil du være sikret en sundere og mere ren arbejdsplads, som blandt andet kan føre til et lavere sygefravær og en øget effektivitet.​

3 fordele ved at vælge vores erhvervsrengøring

Vi ønsker især at fremhæve følgende 3 konkrete fordele ved at vælge vores rengøringsløsninger til din virksomhed:

  1. Vi leverer erhvervsrengøring i høj kvalitet
  2. Vi lægger vægt på at sikre glade og tilfredse kunder
  3. Vi er en stabil og troværdig rengøringsleverandør

​Du er velkommen til at kontakte os for information om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring til lige netop din virksomhed. Ønsker du at indhente et skræddersyet tilbud, aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig omkring dine rengøringsbehov. Herefter sammensætter vi et tilbud med en pris, der matcher dine ønsker og behov.

Vi er et stabilt rengøringsfirma, der sætter en stor ære i altid at levere veludført erhvervsrengøring til din tilfredshed. Vi sørger for, at du kan give dine ansatte, og alle andre der færdes i din virksomhed eller i din skole, et indeklima, der er både sundt og rart at opholde sig i.​

Ind​hent et
​uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt MK Rengøring

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MK Rengøring

Wagnersvej 5B, 2. tv., 2450 København SV

Klik her for rutevejledning

CVR: 41533560

Kontakt os

Telefon: 93 60 07 67

E-mail: info@mkrengoering.dk

Få et tilbud i dag.