​Håndværkerrengøring for erhvervslivet

Vi sikrer en professionel rengøring efter håndværkere

At have håndværkere på adressen til at udføre en renovering, en ombygning eller et andet byggeprojekt betyder som regel, at der løbende og efterfølgende kan være behov for en grundig rengøring. Særligt når projektet er færdigt, kan det være nødvendigt med en grundig håndværkerrengøring, så det færdige resultat fremstår rent og ryddeligt, og lokalerne igen kan tages i brug.

Hos Mk Rengøring har vi specialiseret os inden for rengøringsløsninger til erhvervslivet. Som en del af vores services tilbyder vi blandt andet håndværkerrengøring for erhvervskunder i Sydhavnen, Valby, Hvidovre og omegn.

Vi tilbyder for eksempel rengøring af skoler, kontorlokaler og flere andre steder, hvor der har været besøg af håndværkere. Når deres arbejde er færdigt, kommer vi og gør rent, så lokalerne fremstår rene og indbydende.

Derfor skal du vælge vores rengøringsfirma

Der er flere fordele ved at vælge vores rengøringsfirma, når du søger en professionel leverandør af håndværkerrengøring. Vi ønsker især at fremhæve følgende:

  1. Vi lægger vægt på rengøringsarbejde i høj kvalitet
  2. Vi er stabile og troværdige
  3. Vi har fokus på at skabe glade og tilfredse kunder, der har lyst til at bruge os igen

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring

Har du brug for professionel og grundig rengøring efter håndværkere på din byggeplads, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring.

Når du kontakter os, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Herefter aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi og besigtige lokalerne. Vi kigger blandt andet nærmere på, hvor mange m2 der skal rengøres, og hvilken type rengøring der er behov for.

Når vi har været forbi på adressen og vurderet omfanget af rengøringsbehovet, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den håndværkerrengøring, der matcher dine ønsker og behov.​

Ind​hent et
​uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt MK Rengøring

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MK Rengøring

Wagnersvej 5B, 2. tv., 2450 København SV

Klik her for rutevejledning

CVR: 41533560

Kontakt os

Telefon: 93 60 07 67

E-mail: info@mkrengoering.dk

Få et tilbud i dag.