​Kontorrengøring der matcher dine behov

Professionel rengøring af kontor

Kontorvirksomheder har ofte et stort behov for professionel rengøring. Der er mange mennesker samlet under ét tag, der bliver sjældent luftet tilstrækkeligt ud, og ofte sidder man og arbejder tæt på hinanden. Det danner grobund for tusindvis af bakterier, der sætter sig på skrivebordet, tastaturet og musen – og som ikke mindst spreder sig i luften.

Derfor kan det som regel godt betale sig at investere i en grundig kontorrengøring. Hos Mk Rengøring er vi din lokale rengøringsleverandør i Valby, Hvidovre, Sydhavnen og omegn. Vi har specialiseret os inden for rengøringsløsninger til det danske erhvervsliv, og vi kommer derfor også gerne og gør rent i dine kontorlokaler.

5 fordele ved at sikre en grundig kontorrengøring

Når du vælger at investere i grundig rengøring af dine kontorlokaler, kan du blandt andet nyde godt af:

  1. Et lavere sygefravær blandt medarbejderne
  2. En øget produktivitet og effektivitet
  3. Et sundere indeklima
  4. Flottere og mere præsentable lokaler
  5. Øget arbejdsglæde​

Vi sikrer dig en stabil løsning med fokus på din tilfredshed

Vi er et rengøringsf​irma, der har et stort fokus på at sikre din tilfredshed når det gælder erhvervsrengøring. Vi ønsker, at vores kunder er glade og tilfredse med vores kontorrengøring og derfor har lyst til at bruge os gang på gang. Det indebærer blandt andet, at vi tilbyder en rengøringsservice i høj kvalitet, samtidig med at vi er utrolig stabile og pålidelige. Du kan med andre ord regne med os, når vi indgår en aftale omkring kontorrengøring i din virksomhed.

Kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog. Så aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi din adresse for at besigtige lokalerne og tage en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

Herefter udarbejder vi en skræddersyet plan for, hvor ofte vi skal komme og gøre rent i lokalerne, og hvad kontorrengøringen helt konkret skal dække over fra gang til gang. Med planen følger der naturligvis også et uforpligtende tilbud med en fast pris.

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller vores rengøringsservices, er du også velkommen til at kontakte os.​ Vi kan også hjælpe jer med at gøre rent efter håndværkerne med en professionel håndværkerrengøring.

Ind​hent et
​uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt MK Rengøring

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MK Rengøring

Wagnersvej 5B, 2. tv., 2450 København SV

Klik her for rutevejledning

CVR: 41533560

Kontakt os

Telefon: 93 60 07 67

E-mail: info@mkrengoering.dk

Få et tilbud i dag.